Schakelprogramma

New Media and Digital Culture

Bestemd voor:

• studenten van de opleiding Interactieve Media of Media Communication and Multimedia Design van de Hogeschool van Amsterdam die tijdens hun studie aan de HvA de doorstroomminor Digitale Media (30 EC) aan de Faculteit der Geesteswetenschappen van de UvA hebben gevolgd.

Biedt toegang tot:

• het masterprogramma New Media and Digital Culture (diploma Media Studies).

Aanmelden

Je schrijft je vóór 1 juni via Studielink in als schakelstudent Media en cultuur aan de UvA. De examencommissie van het College of Humanities neemt vervolgens contact met je op. De commissie zal in ieder geval de volgende documenten van je vragen:

• een kopie van je hbo-diploma Interactieve Media of Media Communication and multimedia design van de HvA, mits dat al behaald is;
  • een kopie cijferlijst van de tot dan toe behaalde vakken aan de HvA en een opsomming van vakken die je nog moet afronden.

De examencommissie zal je studievoortgang aan de UvA inzien en controleren of de minor Digitale media is afgerond.

Vakken schakelprogramma

Een beschrijving van de vakken van het schakelprogramma vind je in de digitale UvA Studiegids (zie link hieronder).

Let op! Het schakelprogramma dient in één keer succesvol te worden doorlopen (herinschrijven is niet mogelijk).

Tarief

Via onderstaande verwijzing vind je meer informatie over de schakelprogramma's aan de UvA en de tarieven die hiervoor gelden.

Published by  Faculty of Humanities

22 September 2017