Voorlichting en contact

Duale master Tekst en communicatie

Heb je vragen over het programma Tekst en communicatie? Aarzel niet op contact op te nemen. Of kom naar een van onze mastervoorlichtingen.

Mastervoorlichting: Open dag

Tijdens de mastervoorlichting kom je alles te weten over de master Tekst en communicatie en kun je ook alvast kennismaken met enkele toekomstige medestudenten en de coördinator van het programma.

Algemene vragen

Student Service Desk

De Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Admissions Office

Heb je een vraag over de aanmelding en selectie voor dit programma, neem dan contact op met:

Admissions Office
Spuistraat 134, kamer 0.11
1012 VB Amsterdam
T: +31 (0)20 525 3157 
T: +31 (0)20 525 4481 (international students)

Inloopspreekuur

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 16.00 uur

Mastercoördinator

Met een inhoudelijke vraag over de master Tekst en communicatie kun je terecht bij de mastercoördinator, dr. Eveline Feteris.

Studentensite Tekst en communicatie 

Kijk ook eens op de Studentensite van de master Tekst en communicatie. Hier vind je onder andere de contactgegevens van de Onderwijsadministratie, een agenda, mededelingen en de A-Z, waarin belangrijke onderwijszaken in alfabetische volgorde uitgelegd worden.

Studievereniging Helios

De studievereniging Helios is er voor alle studenten in de Neerlandistiek. Helios organiseert activiteiten ter introductie, waaronder het eerstejaarsweekend, maar ook enkele malen per jaar een podiumavond, een debatwedstrijd, een jaarlijkse studiereis en nog veel meer.

Locatie: studeren in hartje Amsterdam

De meeste colleges van de master Tekst en communicatie volg je in het P.C. Hoofthuis, in de Spuistraat, op loopafstand van het Centraal Station. In dit gebouw zijn ook een bibliotheek, een computercentrum en een mediatheek.

Published by  Faculty of Humanities

7 December 2017