Voorlichting en contact

Midden-Oostenstudies

Heb je vragen over de master Midden-Oostenstudies? Aarzel niet om contact op te nemen. Of kom naar een van onze mastervoorlichtingen.

Mastervoorlichting: Open dag

Tijdens de mastervoorlichting kom je alles te weten over Midden-Oostenstudies en kun je ook alvast kennismaken met enkele toekomstige medestudenten en de coördinator van deze master.

Algemene vragen

Student Service Desk

De Student Service Desk is het eerste aanspreekpunt voor algemene vragen over studeren aan de UvA. Hier kun je terecht met vragen over het kiezen van een studie, inschrijven, studiefinanciering, wonen en studeren in het buitenland.

Admissions Office

Heb je een vraag over de toelating en inschrijving voor Midden-Oostenstudies, neem dan contact op met:

Admissions Office
Spuistraat 134, kamer 0.11
1012 VB Amsterdam
T: +31 (0)20 525 3157 
T: +31 (0)20 525 4481 (international students)

Inloopspreekuur

Maandag t/m vrijdag van 13.00 - 16.00 uur

Mastercoördinator

Met een inhoudelijke vraag over de master Midden-Oostenstudies kun je terecht bij de mastercoördinator, dr. Robbert Woltering.

Studentensite Midden-Oostenstudies

Kijk ook eens op de Studentensite van de master Midden-Oostenstudies. Hier vind je onder andere de contactgegevens van de Onderwijsadministratie, een agenda, mededelingen en de A-Z, waarin belangrijke onderwijszaken in alfabetische volgorde uitgelegd worden.

Studievereniging Asafier

De studievereniging van Midden-Oostenstudies in Amsterdam, Asafier, is er voor alle studenten die het Midden-Oosten bestuderen. Asafier werkt samen met de Nederlands Arabische Kring (NAK) en heeft een mailinglijst die leden op de hoogte houdt van allerlei activiteiten op het gebied van het Midden-Oosten. Daarnaast organiseert Asafier ook zelf filmdagen, dansavonden, poëzie-avonden, lezingen, debatten en een maandelijkse borrel.

Published by  Faculty of Humanities

1 December 2017