Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
uva.nl
Je begint je aanmelding voor de (pre-)master door een verzoek tot inschrijving in te dienen via Studielink. Hiervoor heb je een DigiD nodig.

Let op: met je verzoek tot inschrijving in Studielink is je aanmelding niet voltooid. Na je aanmelding in Studielink zul je het UvA-aanmeldformulier via MyInfo moeten insturen vóór de deadline die van toepassing is. Het is daarom belangrijk dat je je verzoek tot inschrijving in Studielink ten minste 48 uur voor de deadline doet.

Aanmelden voor het juiste programma

Het is zeer belangrijk dat je je voor het juiste masterprogramma aanmeldt in Studielink. Bij het programma van je keuze lees je voor welke master in Studielink je je dient aan te melden.

Aanmelden voor meer dan één programma

Het is mogelijk om een verzoek tot inschrijving te doen voor meer dan één programma. 

  • Als je je wilt aanmelden voor een tweede track binnen dezelfde master, dan kun je in Studielink je eerste voorkeur aangeven, en vervolgens je eerste en tweede voorkeur in het UvA-aanmeldformulier (zie: verstuur het aanmeldformulier). Houd er rekening mee dat in eerste instantie alleen je eerste voorkeur in behandeling wordt genomen. Als je voor de track van je eerste keuze wordt toegelaten, wordt je aanmelding voor de andere track niet in behandeling genomen. Voor selectieve masters geldt dat aanmeldingen alleen in behandeling worden genomen voor tracks die als eerste voorkeur zijn opgegeven.
  • Als je je wilt aanmelden voor een programma van een andere master, dan voeg je in Studielink een tweede Verzoek tot inschrijving toe.