Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
uva.nl

Verstuur het aanmeldformulier in MyInfo

Om je aanmelding voor een (pre-)masterprogramma aan de Graduate School of Humanities te voltooien, dien je vóór de aanmelddeadline een volledig digitaal dossier te uploaden via MyInfo.

Na het indienen van je verzoek tot inschrijving in Studielink ontvang je binnen 48 uur een e-mail met je UvAnetID per e-mail. Je hebt dit UvAnetID nodig om in te loggen in MyInfo, het aanmeldsysteem van de UvA. Zorg ervoor dat je je aanmelding goed voorbereidt voordat je het formulier invult.

Verzamel de benodigde documenten

Verzamel alle documenten die je nodig hebt voor je aanvraag als je dat nog niet hebt gedaan. Je wordt gevraagd de volgende documenten te uploaden:

  • Curriculum vitae;
  • Bewijs van taalvaardigheid (indien van toepassing, zie taaleisen)
  • Cijferlijsten en diploma's (indien behaald)
  • Motivatieformulier (PDF);
  • Programmaspecifiek document (indien nodig, zie hieronder).

Aanmeldformulier insturen

Log in op MyInfo met je UvAnetID om het aanvraagformulier te openen. Vul de verplichte velden (gemarkeerd met een sterretje) in en upload alle benodigde documenten. Je kunt het formulier tussentijds opslaan en later verder invullen, zolang je het formulier maar verzendt vóór de deadline die geldt voor het programma waarvoor je je aanmeldt.

Werkt de verzendknop niet? Controleer dan zorgvuldig of je alle verplichte velden hebt ingevuld.

Wacht op toelatingsbesluit

Zodra we je volledige aanmelding hebben ontvangen, zal de toelatingscommissie van de opleiding het beoordelen. Bij een positieve beoordeling ontvang je per e-mail een besluit van voorwaardelijke toelating. Om je aanmelding voort te zetten, dien je dit aanbod zo snel mogelijk te accepteren. Lees verder over de stappen die je moet zetten om dit aanbod onvoorwaardelijk te maken, en volledig ingeschreven te staan als UvA-student.