Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!
Je gebruikt een niet-ondersteunde browser. Deze site kan er anders uitzien dan je verwacht.
Het is belangrijk dat je je aanmeldt voor de vakken in het eerste semester gedurende de vakaanmeldperiode in juni. Ook als je nog geen besluit over je toelating hebt ontvangen, moet je je aanmelden voor de vakken. Plaatsing in de verplichte vakken van de master is gegarandeerd als je je op tijd aanmeldt.

Toegelaten tot een schakelprogramma

Als je bent toegelaten tot een schakelprogramma (pre-master) hoef je je niet aan te melden voor de vakken van het schakelprogramma. Het programma staat vast en de Onderwijsbalie zal je voor de start van het studiejaar plaatsen in alle vakken. Je ziet de vakken eind augustus verschijnen in het overzicht van vakaanmeldingen in SIS.

Als schakelstudent kun je je niet aanmelden voor andere (keuze)vakken buiten het schakelprogramma.

Toegelaten tot een master

Als je bent toegelaten tot een master, word je niet automatisch geplaatst in de vakken. Je moet je voor de vakken aanmelden gedurende de vakaanmeldperiode in juni. Plaatsing in de verplichte vakken van de master is gegarandeerd. Je ontvangt per e-mail meer informatie over hoe en wanneer je je precies kunt aanmelden voor vakken. 

Nog geen besluit?

Als je nog geen besluit hebt ontvangen als de vakaanmeldperiode begint, is het belangrijk dat je je toch aanmeldt voor de vakken van de master. Als het toelatingsbesluit bepaalt of je met een master of een pre-master begint, is het raadzaam om je aan te melden voor de vakken van de master, of om te wachten tot je het besluit hebt ontvangen. Je kunt je nog aanmelden voor de verplichte vakken van de master na afloop van de vakaanmeldperiode, en plaatsing is dan nog altijd gegarandeerd als je tot de master bent toegelaten.